Известие

Collapse
No announcement yet.

Гарнитура капак клапани

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гарнитура капак клапани

Баси чудото Обиколих десет магазина за да си взема гарнитура за капака на клапаните Предлагат ми навсякъде където имат два варианта Първият е гарнитурата която трябва да бъде но не пасва размера в извивките Идва по къса Вторият вариант е няква преплескана гарнитура слага се права но трябва да се изсекът някакви издатини Та как ще взема гарнитура уж за моят модел кола пък ще я доизсичам Значи не е това което търся Обикалям с капака и всички продавачи налагат и се чудят Да не би моята кола да е със странен двигател Ако някой е сменял такава гарнитура моля да сподели каква е взел и как я е сложил
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

ами щом си 98 година ...би трябвало да е 136 коня с алуминиевия капак на мотора...Гарнитурата малко не пасва случвало ми се е и на мен....това е положението ...силиконче смело....
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Преди няколко месеца смених мойта. Старата протече яко. Като я свалих беше станала на пластмаса. Купих на SPESSO. Пасна идеално. Не съм преправял нищо. Много време отделих да почистя с разтворител канала на капака и главата, където ляга гарнитурата. Сложих силикон, но малко само по ъглите. От тогава проблема е решен.
      Мотора е 2,4 JTD 136HP, 98г.

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
        Баси чудото Обиколих десет магазина за да си взема гарнитура за капака на клапаните Предлагат ми навсякъде където имат два варианта Първият е гарнитурата която трябва да бъде но не пасва размера в извивките Идва по къса Вторият вариант е няква преплескана гарнитура слага се права но трябва да се изсекът някакви издатини Та как ще взема гарнитура уж за моят модел кола пък ще я доизсичам Значи не е това което търся Обикалям с капака и всички продавачи налагат и се чудят Да не би моята кола да е със странен двигател Ако някой е сменял такава гарнитура моля да сподели каква е взел и как я е сложил
        Колега и аз имах твоя проблем. Къде ли не търсих и все не ставаше. Накрая в един магазин ми дадоха за Мареа и пасна перфектно. Самоче пусто не помня за кой точно мотор Мареа беше
        Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Comment

Какво значи малко не пасва Те и двата варианта които ми предлагат изобщо не пасват Единият вариант е по къса гарнитура а другият трябвало да се доизсича Щях да я затворя само със силикон но капака е повдигнат около три четири милиметра от главата Трябва да се сложи гарнитура Моля за идеи че колата стои в бокса заради една недоизмислена гарнитура

Comment

колега не се нервирай,тези аномалии са нормални,аз също като теб си купих такава гарнитура на която извивките са и еднакви но по къса,върнах я и си взех друга двойно по скъпа но точна от друг магазин,търсене му е майката
            alfa 166jtd@super

Comment

Добре де тая по малката гарнитура която излиза по каталога за каква кола е всъщност и нашите капаци имат ли разлика според годините

Comment

няма никакви разлики в двигателите,просто цар Киро при едните е сгрешил диаметъра малко
                alfa 166jtd@super

Comment

Благодаря колеги Значи по упорито търсене и да поогледам гарнитурите за мареа

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                    Благодаря колеги Значи по упорито търсене и да поогледам гарнитурите за мареа
                    По-моя каталог за 136коня на 166ца излиза номер 199.050 на Elring и струва около 28лв.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

аз съм с либра 136 коня, но двгтата са еднакви- взех си от ахм ауто спессо и пасна идеално, проблеми няма там.

Comment

Сагата все още продължава Капака вече се разнася от магазин на магазин и всеки като му доставят гарнитурата и се обади да си я взема остава учуден като вземем да я слагаме в улея и тя не стига За утре чакам два варианта от елринг Ако не станат и те ще мина през моргите дано намеря стара Зачиствам я и лепя със силикон

Comment

Наистина е интригуващо, че не може да се намери по толкова много магазини. Не съм виждал какво представлява въпросната гарнитура, но вариант платно от маслоустойчива гума + макетен нож + комплект замби няма ли да реши проблема?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

глупости дрънкате и двамата
                            5 Ланчии зад гърба си!
                            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Давай тогава някакви идеи за да спрем с глупостите Варианта силиконче примерно така или иначе ще го има но минимално Варианта малко не пасва и повече силикон да го разбирам ли да режа гарнитурата и да попълвам дупката със силикон Това аз не бих го направил А варианта с изрязване също не става защото капака е с улей и профила на формата на гарнитурата е нещо триъгълно

Comment

Working...
                              X